My Youngblood favorites

Beauté Pacifique event

vand

Så fik jeg leget lidt med Photoshop til dette resultat af de produkter, der gjorde størst indtryk på mig igår til konferencen. 

  1. Submersive Serum Paradoxe
    Denne serum lyder simpelthen så genial! Det er selveste Kronprinsesse Mary’s Makeupartist Henrik, der var med i tankerne bag dette produkt. Den kan bruges uden creme (hvilke man dog aldrig anbefaler en serum gør), og så bekæmper den rødme! Mest genialt er at den også kan bruges som en primer, da den kan stå alene. Ligesom andre primere mindsker den synligheden af porre, pigmentfejl og gør at din make-up ligger flottere. Men det bedste er at den er på olie og uden silikone. Den må prøves!
  2. Creme Métamorphique
    Det er denne creme som overlæge Peter Bjerring har udført videnskablig dokumention for virkning. Via ultralyds-scanning kan man simpelthen se forandringerne efter en længere periodes brug. I skulle tag at prøve det i Matas forretningerne, når konsulenterne er på besøg. Det er squ ret smart, og spændende at se sin egen hudanalyse!
  3. Super3 Booster
    Det er en aktiv creme der indeholder mere end 200 enheder A-vitamin og er altså mere end dobbelt så aktiv som den ovennævnte creme. Den går ind og regenererer huden, da A-vitaminet genopbygger kollagen i huden. Derudover er den specielt velegnet til den urene hud, ar og linjer. Bruges som en natcreme de første 14 dage hver anden dag, derefter kan den anvendes hver aften eller som kur. Har hørt så meget godt om den, så mon ikke den snart skal prøves..
  4. Fugtmasken
    Jeg er personligt dybt afhængig af fugtmasker, da min hud suger det til sig! Jeg er stor fan af Tromborgs fugtmaske – men det der er genialt ved denne her, er at den også indeholder det tidligere nævnte A-vitamin som forebygger linjer. Jeg sover tit med fugtmasken på og det kan man også sagtens med denne, hvis man er lige så doven og utålmodig som mig 😉  Et andet godt tip vi fik fortalt, som de havde hørt blandt kunderne var: At påføre det inden en tur i svømmehallen, som beskyttelse mod klor og nu her til vinter inden en løbetur i den kolde luft. -Det er da så smart, hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før? 😀 

 

De har et helt nyt og super effektivt tiltag, som I kan læse meget mere om på bloggen imorgen! Stay tuned 🙂

Nu vil jeg hygge mig her fredag aften med fugtmasken på, Adele’s nye single i højtalerne, stearinlys tændt og lave flere blogindlæg klar til jer. Åh sådan en fredag har jeg længtes efter! GOD WEEKEND!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Youngblood favorites