Outfit of the day

De undervurderede vidundere!

Nedenfor ser i de produkter som er mine yndlings beauty vidundere, til ferien.
De kan virkelig trylle og gøre en verden til forskel!

 

Det er produkter som man måske ikke lige umiddelbart ville skrive øverst på pakkelisten, som den sædvanelige solcreme, silver light shampoo, hårkur, rense produkter osv. Jeg har valgt at skrive om de mere oversete, men mindst lige så VIGTIGE (for mig uundværlige!) sommer-favoritter.

 

11039354_10153997024333306_1653893134_n
Den første til venstre er Clarins After Sun Moisturizer, Ultra-Hydrating.
-Den er så lækker at smøre på kroppen, da den dufter frisk af en god creme, og ikke den almindelige aftersun duft. Så er den federe i konsistensen, hvilke gør at den ligger et lidt tykkere lag, uden den er svær at fordele jævnt. Brug ikke kun på solbrændt hud.

Derefter har vi Vichy solstift med faktor 50.
-Den er købt på apoteket og jeg ville gerne have ekstra god kvalitet, da jeg købte den for at beskytte mit ar og senere hen tatovering. Den holder utrolig længe og beskytter godt! Derudover ved jeg at man kan købe en solstift fra Derma også, til ikke nær så mange penge.

Rudolph Sun ansigts-solcreme med faktor 30.
-Der er mange der bruger samme solcreme på kroppen og i ansigtet. Ansigtet har en meget finere hud end kroppen, og derfor er det vigtigt med ansigts-solcreme! Denne er specielt god med økologiske produkter, naturlig parfume, ingen kemikalier, og parabener.

Carmex, den bedste læbepomade jeg nogensinde har prøvet!
-Den har lidt den samme effekt som mentholatum, men blødgører læberne meget mere. Fornemmelsen holder i lang tid, og giver det perfekte shine som holder mindst lige så længe.

Karmameju bodyoil 02. Olie er det nye luksus!
-Jeg har altid brugt bodylotion, fordi jeg ikke vidste bedre. Men efter at have brugt denne fantastiske olie, er jeg blevet fast fan. Den giver dig bogstaveligtalt silkeblød hud! Selv min kæreste er imponeret, efter hver gang jeg har brugt den og kan tydelig mærke forskel.

Lancóme nr. 152.
-Meget fin sommerfarve til læberne. Giver et ekstra flot look hvis man først fugter læberne med Carmex Lipbalm. Dernæst læbestiften på, så bliver den ikke nær så kraftig i farven. Til at afslutte kan man evt. bruge en lipgloss yderst, for at få mere festlige læber.

Provoke Hint Of Sunshine Blonde (Kun til piger med lysere eller lys kommune hårfarve af natur)
-Er løsningen på udgroninger til lyshårede piger, eller hvis man ønsker lidt mere spil i håret. Brug den nænsomt, inden føntørring på varme, da den ellers vil være skadeligt for håret. Brug hårkur, og plej ellers håret godt! Læs Rebecca Bonde’s præcise forklaring her.

Phyto Color-treated Highlighted Hair.
-Leave in, der gør lidt at alt godt for farvet lysnet hår. Den både reparerer tørt og slidt hår, og beskytter mod yderligere skade fra solen og andre faktorer. Derudover gør den at håret er nemmere at rede ud efter hårvask, og efterlader håret med flot glans.

PUF !! Trylllerylle.. Med disse magiske enkelte trin, vil du opleve en helt anden sommer, med følelsen af luksus og forkælelse i topklasse. Det er de små ting, der ofte kan gøre den store forskel.Prøv dem endelig, og du vil efter brug ikke kunne undvære det. Skriv gerne kommentarer til dette indlæg med spørgsmål, egne erfaringer, eller andet. Blog Ann!

2

  • Ih, jeg har hørt så meget om Carmex, må jo snart få det prøvet!

    http://satinawandel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • BlogAnn

      GØR DET – Alle de produkter jeg har skrevet om vil du med sikkerhed ELSKE!
      -Jeg tænkte, “Hvorfor er der ingen der har introduceret mig for dem før?”, så derfor lavede jeg dette oplæg 😉
      Tak for din kommentar, og hav en dejlig dag!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day