Klar parat - skolestart!

Matas Event

Hej alle mine kære følgere!
Jeg beklager den manglende aktivitet herinde, men har simpelthen bare haft så meget at se til med mit nye studie. Det er mega spændende og jeg er rigtig glad for det – so far so good! 😀 Nok om studie, det skal I nok komme til at høre meget mere om.

Nu kan jeg nemlig ikke vente til at fortælle jer om den hyggeligste aften jeg havde igår!
Jeg var med til at afholde Make-up kursus i Matas Frederiksberg Centret.
Rosé, grundig vejledning om adskillige teknikker, snacks, do it your-self med frit valg blandt alle de eksklusive produkter med personlig vejledning undervejs, gode rabatter på aftenen & sidst men ikke mindst en lækker goodiebag fra selveste YSL.
Hvilken torsdag aften i selskab med veninderne! What’s not to like? <3

Personligt elsker jeg denne tøse rå-hygge der bliver blandt pigerne der sidder og fjanter, imens de selv leger med at ligge en makeup, de normalt ikke ville kaste sig ud i. Derudover synes jeg det er enormt fedt at se alt deres opmærksomhed undervejs, og deres taknemmelighed bagefter! Det inspirerer mig, og jeg er stolt over at jeg kan være med til at inspirerer dem <3

-Gik du glip af denne aften i selvforkælelsens tegn? Så har du chancen d. 7. Oktober kl. 19.15-22.00, hvor vi igen vil glæde os til at byde Jer velkommen til girls night out! Billetpris: 250 kr. Tilmeldning sker i Butikken. Ses vi? 😉

Imorgen skal jeg til Secondhand Fashion show med nogle dejlige damer fra studiet. -Følg med på bloggen for at høre mere om det! 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar parat - skolestart!