Youngblood Event

My Youngblood favorites

 

Eftersom jeg i forgårs fortalte så godt om mærket Youngblood, kan jeg se at jeg havde mange læsere på dette indlæg – og I fortjener da at høre hvilke der er mine favoritter samt et must for mig ! <3

deaJeg er stor fan af mærket og kan kun anbefale alle de rene mineralprodukter. Disse udvalgte produkter nedenfor er mine fortrukne, og min daglige dosis af makeup som får mit look til at se flot og naturligt ud. De gør min hverdagsmakeup så nem, hurtig og holdbar.
(Lyder næsten som en hel reklame 😛 – men det er det squ ikke. Får hverken penge, gaver eller andet. It’s the real shit! Lige fra hjertet <3 ) 

Først og fremmest “Mineral Primer”
Makeup’en ligger så meget flottere når man har startet med en primer. Porer synes mindre og den giver et helt fint silke blødt lag imellem huden og makeup’en. Vigtigst er jo også at den er med til at give længere holdbarhed for looket! Et undervurderet produkt, som kan trylle for mange.

Dernæst “Pressed Mineral Foundation”.
Den dækker simpelhen så flot. Har personlig aldrig været fan af pudder, men her smelter mineralerne så flot naturligt ind i huden, samtidig med at den dækker og har god holdbarhed. Så nemt i hverdagen når man vil bruge forskellig dækningsevne, alt efter hvad man skal. Hvis I ikke har prøvet den endnu, så er det bare med at komme afsted og ned i Matas og prøve den. Det viser sig selv, når I prøver den. (Ved det ikke er alle Matas butikker der har det mærke, men Matas Frederiksberg Centeret har den i hvert fald 🙂 ) 

Så er der the one and only Highlighter “Champagne Life”.
Det er virkelig den bedste highlighter der findes. For mig er det alt i ét produkt 😉 Kunne næsten skrive et helt indlæg bare om dette vidunder. Jeg bruger den selvfølgelig øverst på kindbenene. Derudover bruger jeg meget lidt af den, lige under mine bryn. Det gør at mine bryn synes løftet og derved “åbner” mine øjne mere. Kender I ikke også de dage I bare ikke orker at ligge make up, men virkelig ser slidt ud.. You better! 😉  Så er denne også fantastisk til lige at duppe let inderst i øjenkrogen. Lys forstørre jo, og med Champagne Life går den ind og sætter et flot fokus. Hokus Pokus – Så ser man frisk ud!

Ikke at glemme “Brow Artist”.
Den er så nemt at arbejde med! Jeg synes personlig det ligger meget flottere med skyggen under brynet, end det meget tegnede bryn af en blyant, der har været set lidt for meget efter min mening blandt de feminine sjæle. Jeg brugte tidligere et andet mærke dog med en skygge også, men efter jeg prøvede denne er det klart også blevet et must i mit sminkebord. Den giver så hurtig farve, hvilke er praktisk om morgenen, hvor jeg oftest har mindre tid end jeg liiige regner med 😉 ALWAYS! Lærer det nok aldrig 😛

Til sidst afslutter jeg ofte med “Peony Lip Tint SPF 15″.
Så dejlig fugtig at have på læberne! (Husk dog at opbevarer den køligt og ikke varmt) Den giver en meget fin transparent farve. Jeg er simpelhen bare vild med den. Jeg bruger den faktisk ret ofte, det er squ en sikker vinder!

Kan være jeg snart ligger et foto eller video op, så i kan se forskellen med disse produkter? Hvad siger I, er der stemning for det? 😀
Kommenter endelig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Youngblood Event