Matas Event

Copenhagen Secondhand Fashion Show

IMG_5044I går var jeg til Fashion Show i Dome of Visions, men det var ikke et hvilket som helst fashion show. Det var nemlig et show hvor 20 up-coming designere, var blevet udfordret af Tradono til at genbruge tøj og skabe nyt tøj. Tradono er er et lokalt loppemarked på mobilen. Se mere her! Det blev startet i 2014 og har i dag 150.000 månedlige brugere på landsplan. De havde forinden også afholdt Copenhagen Secondhand Bazard på stedet.

Alle designere havde alle været meget kreative og jeg blev simpelthen så inspireret af at se deres bud på at tænke ud af boksen! Det var enormt lærerigt i forhold til min uddannelse, og jeg synes det er fedt med denne vinkel af re-designs, da jeg tror på vigtigheden af bæredygtighed for vores fremtid. Som dommer i panelet Eva Kruse, direktør på Danish Fashion Institute, sagde “Det er noget vi alle burde tænke mere over og agere i forhold til, i vores hverdag”.

Her ser i alle de smukke styles!

csd

Jeg fangede selvfølgelig de designs jeg synes skilte sig mest ud, men samtidig på en sådan vis at jeg selv ville hoppe i dem.
IMG_5041  IMG_5033  IMG_5037

Det første design af lavet af skjorter og lagener. Men hun har valgt at beholde skulder syningen, så den derved for disse folder der skaber kjolen. Ved det næste design er jeg helt vild med toppen, der er lavet at cykelslanger!  Why not ? 😀 Jeg synes der er så kreativt at tage noget der slet ikke har med tøj at gøre, og så få sådan et flot resultat ud af det. -Respekt!  Designeren her er faktisk lige blevet færdig på KEA hvor jeg læser, dog på Sustainable Fashion linjen, som mine to medstuderende fra min studiegruppe jeg var inde og se showet med, også læser! Så det var spændende at snakke med hende og se hvor man kan ende allerede så hurtigt efter uddannelsen. Det sidste outfit synes jeg virkelig var så fint. Det viser hvor eksklusiv og lækkert et enkelt design kan se ud. Denne jakke ville jeg SÅ gerne eje!

IMG_5036
Jeg hilste selvfølgelig også lige på disse to: Radio og Tv-vært Emil Thorup og moderedaktøren Line Hindsgaul, som var blandt dommerpanelet der var med til at kåre vinderen.

OG VINDEREN ER……

IMG_5028Tadaaaa!!!!

MEGET smuk og unik kjole designet til ære for hendes far der er jægerpilot. Denne kjole er altså lavet af en militærfaldskærm. Tanken er så smuk i disse tider og det gik lige i hjertet på mange. Derudover er håndværket på denne style i høj kvalitet, og alle de små detaljer gør at den ligner en million, til trods for at hun faktisk kun har brugt 4 dage på den! Jeg er mundlam.. Nej hvor ville det være smart, hvis man selv kunne designe og lave sit eget tøj 😉 

IMG_5008Her ses så overrækkelsen af hele 10.000 kroner, der var meget velfortjent! Endnu et stort tillykke herfra. <3

Psssst! Har de sidste par dage haft gang i en lille overraskelse. I dag var jeg til Navngivninsfest hvor jeg viste min kreative side! -Følg med på bloggen og se hvad jeg nu har fundet på af skøre tiltag. Jeg kan jo ikke lade vær 😀 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas Event