The UR Experience Tour 2015.

Tasker med et formål!

Jeg har altid været en pige med stort P. Som barn elskede jeg at klæde mig ud, jeg kan bruge timer foran spejlet inden en fest, og jo ældre jeg er blevet er jeg blevet mere og mere interesseret i fashion, beauty, osv. Men jeg har dog altid HADET  lyserød!!!

Nu er der sket det meget mærkelige, at jeg indenfor de sidste par uger, er begyndt at synes farven er så fin. Mine drinks smager lidt bedre når de er lyserøde og mit seneste køb inden turen gik til Thailand er denne FINESTE sarte lyserøde kuffert.

IMG_2752Den er købt i NEYE butikken af mærket Aries til 50% af 900 ,-

“Endnu bedre er at købet tilmed støtter en god sag som kræft, der kan ramme os alle, eller dem vi holder af!”

Man ved den er af god kvalitet, den er hård, stor (hvilket jo er vigtigt for en pige som mig!), så har den kodelås på siden, som er en lovlig lås hvis man slår turen forbi USA, og sidst men ikke mindst er den lyserød! Jeg er ret så forelsket i min nye og flotteste accessory til rejsen! De kører stadig 50% på alle Aries kufferter. Så skynd dig afsted hvis du står og mangler, eller bare ikke kan stå for denne lille lækre sag, eller endnu vigtigere har lyst til at støtte en god sag. Endnu bedre er at købet tilmed støtter en god sag som kræft der kan ramme os alle, eller dem vi holder af!

Jeg synes det er helt fantastisk med organisationer der støtter økonomisk op om forfærdelige sygdomme, som der ikke kan bekæmpes uden hjælp. Det er så vigtig at hjælpe andre hvor man kan, og selv et mindre beløb kan gøre en stor forskel. Tilsammen kan vi opnå en masse!

VIDSTE DU? at ved købet af en hvilken som helst NEYE taske er man med til at støtte en rigtig god sag. NEYE Fonden har siden 1977, hvor fonden blev grundlagt, hjulpet ved at donere penge. Som det fremgår af vedtægterne “De penge, der indtjenes i lædervarefirmaet NEYE, skal komme det samfund til gode, i hvilket pengene er tjent”. Læs meget mere her.

Som de kalder det: Tasker med et formål -se det kan jeg lide!!
Shop amok derude, eller støt en god sag alligevel. BUM!

Peace out.

 

2

  • Jeg har også altid hadet lyserød, men jeg holder nu nok fast mit had, haha 😀

    http://satinawandel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • BlogAnn

      Jeg må indrømme at det også kun er få ting jeg er begyndt at synes er fine i den farve. Så kan sagtens følge dig. Hver har sin smag – heldigvis for det da! 😉 Derudover kan man jo købe en masse andre tasker i NEYE som støtter kræft. Så det er jo perfekt !

      Men tak anyway, fordi du lige giver en kommentar med på vejen. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The UR Experience Tour 2015.