Så er det nu!

NUDE er forårets nye black!

Nude og disse pastelfarver i tonerne hvid, champagne, beige og rosa -var uden tvivl en gennemgående trend på den røde løber til aftenens Oscar-uddeling 2015. Jeg tror også på, at det bliver i netop disse nuancer, der kommer populære musthaves og bestsellers til foråret.

Farverne pynter så fint til et friskt forårs- og for den sags skyld også sommer-look.
Lige lidt gyldenbrun kulør, så kører det! Ja, og så får man endda lige lidt mere sommerlækker glød i disse farver.

 

 

Her ser I så de flotteste kjoler, som jeg specielt har udvalgt  og sat sammen, fra aftenens fest. Jeg synes at de alle er smukke, elegante, stilrene og viser den tendens der er til nude nuancer allerede nu.

white

White White White – jeg er vild med det! Jeg glæder mig allerede til den store dag, når jeg engang skal giftes og på jagt for at finde den perfekte hvide kjole. Amen det er jo bare smukt!

 

nude

Champagne, min yndlingsfarve. Havde selv sådan en kjole på til 2.g Galla dengang, og min kærestes store 18 års fest, kan jeg huske (tror forresten stadig jeg har kjolen, hvis nogle er interesseret?). Man får så flot kulør i den farve!

Jennifer Aniston bar den absolut smukkeste kjole af dem alle. Denne Versace kjole er klart min favorit og vinder første præmien! Alle de små fine glimtende perler, så den skinner af glamour, dog alligevel så neutral i farven og detaljerne, og sidst men ikke mindst pasformen -ja, hvem kunne også bærer den bedre end hende?

 

baige
Nude, der har vi dem jo. Smukt på smukt. Pas nu bare på ikke at være for bleg, før i trækker i disse nuancer selv. Lidt solpudder, en god ansigtscreme med lidt kulør i før make up, eller andet så man får en naturlig glød! (Vil snart skrive et indlæg om netop dette!)

 

rosa

Rosa, så fint og feminint. Jeg har aldrig selv været en lyserød pige, men synes godt nok disse damer gør det godt! Er specielt vild med den koralfarvet Thakoon kjole båret af Anna Kendrick. Farven passer til enhver hudfarve, selv den mere blege. Detaljen om halsen er flot, og den sexede undertone med hul mellem brysterne, giver en rigtig flot helhed til det mere elegante look.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det nu!