Forårs look med yndlings items

Pausetid = Flyttetid

Jeg har været ret inaktiv på bloggen her på det seneste..
Grunden til dette er fordi jeg netop lige er FLYTTET!

Jeg er så glad og lykkelig over at min kæreste har købt en ejerlejlighed til os, og jeg elsker livet med ham her i Nordvest! Men det tager *** også sin tid at istandsætte kærlighedskahytten. Vi har flyttet det meste ind og er mere eller mindre på plads, så nu mangler alle små tingene bare. Dem som gør at det hele bliver flot og giver en helhed der skaber smukt interiør (alt den form for design, som jeg elsker allermest ved boligdesign!).

Her er lidt af min inspiration:mtal

1: Her inspirer farverne mig utrolig meget! Elsker hvid, lysegrå, sort og træfarve sammen som grundfarver i et rum.
2: Så flot en væg måtte vi eje!! Den har vi netop fået inde i stuen, og det er det flotteste i hele lejligheden. Jeg er VILD med den.
3: Jeg har længe gerne ville have alt mit tøj på bøjler. Så er det næsten ligesom i en tøjbutik. Det er så meget nemmere at kunne overskue sine muligheder og så meget mere lækkert at se på alle sine flotte outfits. Vi har gang i et nice projekt, bare vent og se!
4: Et praktisk, men flot skrivebord. Som både min kæreste kan bruge med hans computer og jeg som sminkebord.. hmm… Tror måske vi har fundet den perfekte løsning. Følg med herinde.
5: En afdeling til spisebordet der får den velfortjente opmærksomhed i rummet, og som passer i det mere rå og stilrene design.
6: Farverne og materialerne! Forskellige materialer der mixer de forskellige stile og farver. Skaber en super unik og fed helhed.
7: Hjørnesofa med udgang med chaiselong i den ene side. Elegant, stor og praktisk -med centrum af stuen, får det hyggens fokus.
8: Lyst soveværelse. Det skal se elegant, men samtidig dejligt ud. Jeg stemmer for hvid dyne!
9: Smarte og alternative gør-det-selv løsninger. Jeg har fået øjnene op for hvor meget man selv kan lave af små, mega fede designs. Jeg kommer helt sikkert med et par stykker til inspiration og dem jeg selv får prøvet, senere her på bloggen.

Generelt har vores stil fået et råt udtryk, blandet med et luksuriøst og stilfuldt look. Så har vi prøvet at holde det både feminint og maskulint på samme tid, og derved fået den bedste stil som vi prøver at lade gå igen i alle rum. Er sikker på vi får Københavns fedeste indrettede lejlighed!

LIGE EN EFTERSPØRGSEL! Mit største dilemma lige nu med indretningen, er at finde en flot lampe til hen over det spisebord med stolene som på billede 5. Nogle der kan linke nogle flotte ? THAAAANKS!!

-God weekend-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs look med yndlings items