Balayage er det nye!

Outfit of the other day

Her er lige lidt billeder af mit forårs dress og mit hår i sollys som jeg lovede 😉 Enjoy. 

sBluse: Zara / Nederdel: H&M / UR: Anne Klein/ Sko: Payement

lsijpol

Personligt er jeg helt vild den grønne nuance og ruskinds-materialet på nederdelen. Den kan købes for kun 179,- lige her!

Jeg håber ellers I har haft en god påske! Jeg har haft en fantastisk påskeferie 😀
Da Niklas har været på skiferie, har jeg haft flere af mine veninder ovre til sleepover – Det kan jeg slet ikke huske hvornår jeg sidst har gjort, men det var simpelthen så hyggeligt!! Med ansigtsmaske, tøsefnis og serier til langt ud på natten 😀 Det bliver jeg skam aldrig for gammel til – gode veninder skal squ plejes <3 Ellers har jeg nydt godt af brunch og været inde os se Hair Spray i Tivoli med min kære svigermor og Natte. Den kan kun anbefales, men jeg elsker jo også musicals som I ved 😉 Tjent nogle ekstra penge har jeg skam også og været til påskefrokost med hele min store dejlige familie som jeg elsker rigtig højt! Det er bestemt et af højdepunkterne på året hvor vi alle kan samles <3 Til sidst en festlig bytur til den lyse morgen, næsten og en fødselsdag med skøre mennesker som altid er skønt selskab. Hvad har jeres ferie budt på?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balayage er det nye!