DIY - Gold dotted Champagne!

Er du klar til live Modeshow fra din sofa af netop nu ?? Se med her..

maxresdefault

Hej mine kære læsere.
Hvor varmer det dog mit hjerte at se I stadig følger mig og læser mine tidligere indlæg, tiltrods for jeg ikke har været så aktiv på det seneste. Jeg har prioriteret min uddannelse, ved et længere eksamensforløb og senest har jeg været på en velfortjent ferie som I kan se på min Instaprofil: Pernille_Skougaard. Det vil jeg selvfølgelig også gerne dele lidt af med jer! Så følg med herinde, der vil snart komme nogle lækkerier op fra min ferie i Dubai!

I denne uge har jeg haft travlt med skolestart igen, konference og så er det jo Copenhagen Fashion Week. Idag var jeg til Fashionshow på Københavns Rådhus og kom sådan til at tænke på jer!

Alle der ikke har muligheden for at komme til disse fantastiske events, har nemlig muligheden NU – LIGE NU! Inklusiv mig selv 😀

Ganni har netop i år valgt at udnytte den teknologiske udvikling og livestreamer deres Fashionshow!

Så hvis du skynder dig ind på deres hjemmeside her, kan DU nemlig nyde oplevelsen hjemme fra din sofa af. Så smart!! Jeg sidder allerede klar med kanelgifler og et glas vin. SKÅL 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Gold dotted Champagne!