Secret summer snacks

Klar parat – skolestart!

11950951_10154419808108306_1806937899_nFOTO: Diverse redskaber, købt i Søsterne Grene.

SÅ er det i morgen at jeg starter første step af min drømme-uddannelse.
Uuuuh, hvor har jeg sommerfugle i maven..Tro mig! Selvom man har meget tøj, kan man sagtens have tøjkrise! What to wear ?!

 

Som I jo nok kan gætte jer til, er det en kreativ uddannelse – SURPRISE 😀

Designteknolog, med speciale i markedsføring og kommunikation på KEA. 

Wooop woop. Tro på dig selv, man kan hvad man vil. Det var min første prioritet, og er så stolt af at være godkendt med min optagelsesprøve blandt de 161 optagne, tiltrods for hvor mange der har søgt. 918 er vel også en del!

Jeg glæder mig super meget til at komme i gang efter mine 3 sabbatår, som jeg dog ikke ville have været foruden. Med al den erhvervserfaring, rejser, og muligheden for at bo i udlandet. Mødet med fantastiske personer, nogle venner for livet og alt hvad jeg har fået med.

Nu kalder skolebænken igen, og jeg glæder mig til at kunne nørde det jeg brænder mest for, lære en masse, og sidst men ikke mindst møde en masse mennesker, der har den samme interesse som mig. Jeg er så spændt! Men med min kreative indstilling- bum – så kan udfordringerne bare komme an!

Glæder mig til at dele det med jer!

Nogle der har gode råd til studiestart? (Fornuftigt at vi har holdt endnu en housewarming i dag, så har jeg ikke gået og tænkt hele dagen på at det allerede er i morgen jeg starter! ARGHH!) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Secret summer snacks