Min afhængighed!

Balayage er det nye!

I forgårs var jeg langt om længe til frisøren og fik tryllet lidt med hårfarven. Jeg er simpelhen så tilfreds med resultatet. Se bare med her!
Balayage kom til Danmark for ca. et års tid siden, og det er langt fra alle steder der kender til denne geniale teknik. Med denne måde at lave striber på og en kold toning – har jeg ENDELIG fundet min løsning på alle mine evige hårkriser! 😀

Jeg havde forskellige billeder til inspiration og ville gerne ramme noget ala’ det i ser her. Et meget naturligt look, hvor man kan se de forskellige nuancer i mit hår, uden det er lige så tydeligt som striber. Så er jeg også helt pjattet med det lyse der er tydeligt for neden og den overgang mit hår allerede havde, men som en mere naturlig overgang af ombre og ikke en udgroning 😛  Et af mine største ønsker var også at få det mindre “gult” og mere koldt i farven, men det måtte samtidig gerne beholde de brunlige undertoner.

kmæl

Finally my dream came true!

ojæ

Hvad synes I? 🙂

Husk også altid at afklar en ekstra gang hvad den forventede pris er, med den frisør der skal ordne dit hår, inden hun går igang med showet. Da jeg fik mig noget af en overraskelse og måtte betale mere end jeg havde regnet med, udfra den pris jeg havde forhørt mig om i telefonen.
Når jeg skal til påskefrokost imorgen vil jeg tage et billede i dagslys, så I rigtig kan se farvenuancerne. Så følg med herinde og så må I have en rigtig skøn påskeferie! 😀 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min afhængighed!