Update - a lot of fun is going on..

Birthday Bash

12243886_10154595636043306_496946872_n 12255151_10208394984174553_1127197206_o

MUMS SIGER JEG BARE!

Vi har i sidste uge haft fødseldag på programmet hele ugen. Jeg har altid synes at når man har fødselsdag, skal man rigtig forkæles og fejres med stil! Intet mindre 😉  Så den fik ikke for lidt da min søde kæreste havde fødselsdag: med morgenmad på sengen, pynt i hele lejligheden, (endda hele vejen ned i opgangen også, haha!) lækker lækker mad til gæster om aftenen, og så forkælede jeg ham med denne lækre lagkage. Den smagte virkelig godt – hvis jeg selv skal sige det 😉 I skulle tage at prøve den! Skriv endelig hvis i har nogle spørgsmål 🙂

Kakaobunde

  • 100 g blødt smør
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 2 æg
  • 225 g hvedemel (ca. 3 34 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk kakao
  • 2 dl mælk

Bananfyld

  • 14 liter piskefløde
  • 250 g. abrikosmarmelade (ca. 2 dl)
  • 3 bananer i skiver

Pynt

  • revet mørk + hvid chokolade
  • flødeskum til siderne

Kakaobunde

Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Kom det ene æg i og pisk godt. Tilsæt det andet æg og pisk, til blandingen er let og luftig. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kakao. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med mælken. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen. Dæk den evt. med bagepapir efter ca. ½ time, så kagen ikke bliver for mørk. Flæk forsigtigt den afkølede kage i 3 bunde.

Bananfyld

Pisk fløden til et let skum. Blend abrikosmarmeladen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Vend marmeladen i flødeskummet (gem ca. 2 dl abrikosflødeskum til pynt). Vend bananskiverne i resten af abrikosflødeskummet. Læg den nederste kagebund på et fad og fordel herpå halvdelen af bananfyldet. Fortsæt med den midterste bund og resten af bananfyldet. Slut med den sidste bund og pynt kagen med de 2 dl abrikosflødeskum og revet chokolade.

Bagetid

ca. 50 min. ved 175°.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update - a lot of fun is going on..