Summer-outfits!!

Sir Elton John – is still standing!

Elton-John-Performance-2-George-Pimentel-Wire-Image

Manden med de altid festlige briller og glimtende jakkesæt –Den verdenskendte stjerne spillede igår på plænen i Tivoli og gav et brag af en koncert. 


– På opfordring kan I læse min mening om koncerten, lige her –

Hele vejen igennem formåede han at holde liv i det meget store publikum, som næsten konstant stod med mobilerne fremme på snapchat eller kamera. Efter hvert et nummer rejste han sig op og takkede ydmygt med enten et buk, et vink, eller andet hvorefter han lige tog noget vand og satte sig ved det flotte flygel og spillede endnu en af hans utallige klassikere. Der var ikke så meget snak, men massere af musik – præcis som jeg kan lide det. Han takkede dog stadig kort, halvejs under koncerten, igen alle hans fans. Det var det ene hit efter det andet, og alle sang med på langt de fleste af hans anerkendte tophits. Trods hans 68 år, formåede han at fyrre den maks af, og holde en fest, selvom han ikke dansede rundt på scenen eller andet som mange store kunstner udnytter til et sceneshow. Når den mere hårde type, som man tydeligt kan se plejer at stå ved baren, ikke kunne holde sig selv tilbage mere og gav den fuld skrue med hoppende dansemoves -så er det musik der får alle med! Det har jeg stor respekt for, når det er hans musik i sig selv, der for folk til at gå amok. Det er rent talent!

Min yndlings sang er og bliver klart Your Song!
Meeen  i kan tro jeg også skrålede med på: Candle in the wind, Sorry seems to be the hardest word, Don’t let the sun go down on me, Saturday night’s alright for fighting, I’m still standing osv..

Tak til Tivoli for alle de mange gode koncert oplevelser!


Er der andre der skal ind og se Lady Gaga i aften? Så kan det være vi ses.
Derudover kan jeg slet ikke vente til min danske yndlings kunstner kommer til Fredags Rock, Mads Langer – I’m ready once again.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer-outfits!!