Kobber jul!

Billigt, men ligner en million!

Jeg har haft en del der på det sidste har været hjemme hos os, hvor jeg blandt andet har vist vores fine kunstværk af en hylde frem, som min sødeste svigerfar og kæreste har lavet. -Det må I også snart lige se nogle ordenlige billeder af. Det er blevet så godt! Nå, men flere har altså også kommenteret på disse smarte og eksklusive bokse til mine smykker, som jeg har på den hylde. Jeg er også selv mega glade for dem. Så her er da lige et lille kort indlæg om dem til jer, nu hvor de kan købes i butikkerne igen – Det er billigt, men ligner en million – Enjoy! 🙂

 

Hurtig markering
Det er både mega praktisk til at holde styr på alle sine smykker – Hvis I altså kan være lige så stort et rodehoved som mig, der dog godt kan lide orden i sagerne 😉 Samtidig er det nemt at holde, da der er et sted til alle de forskellige dele – uanset om det er små eller store halskæder, ure eller armbånd. Derved kan jeg også meget nemmere finde liiiige den accessory der passer til det outfit jeg nu har valgt. Jeg har sat det sammen med en almindelig gennemsigtig perleæske fra Panduro Hobby, hvor jeg opbevarer mine øreringe og ringe i.

ds

Så er det meste jeg bruger samlet ét sted og let tilgængeligt. I love it!
Sidst men ikke mindst ser det jo lækkert og flot ud.
Hvad synes I? Kommenter gerne 🙂

De kan købes i Søsterne Grene lige nu, hvis I er hurtige. 😀 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kobber jul!