Set i butikkerne..

 

Fashion Week i Paris er skudt i gang og jeg følger selvfølgelig med på sidelinjen!
Fashion week = need for shopping 😉 Forleden var jeg så ude og shoppe lidt herhjemme.. Forsøger dog virkelig ikke at shoppe så meget – Jeg vil hellere købe flere tidsløsedesigns, som jeg selv kan style på flere forskellige måder. MEN jeg havde kigget på disse køb længe, og don’t worry -dem skal i nok få af se herinde. Nå men nok om mig og mine shoppevaner! 😀

Skærmbillede 2015-10-01 13.00.49

Det jeg gerne ville fremhæve er netop mit møde med dette fantastiske, og noget så simpelt som, prøverummet i Vero Moda i Frederiksberg Centeret.
Indretningen inspirerede mig så meget, at jeg straks måtte hive mobilen frem for at tage fotos, til at dele med jer.

“.. Jeg kunne ellers sagtens bruge flere timer herinde!..”

Man følte sig virkelig hjemme i butikken. Var det ikke fordi jeg havde travlt, og mit ihærdige forsøg på ikke at købe for meget på SU, kunne jeg kun nå at prøve få ting. Jeg kunne ellers jeg sagtens bruge flere timer herinde! Jeg synes konceptet med denne form for tættere relation mellem butik og kunde, er genial. Det gør at man ikke kun får lysten til at være der i (alt for) lang tid, men også komme igen og vigtigst af alt: måske vælge denne butik fremfor andre tøjbutikker hvis man må blive nødt til at priotere.

12048627_10154511201473306_1704112301_n
I forbindelse med mit studie “Marketing and communication”  kan jeg ikke lade vær med at ligge mærke til de strategiske grundlag. Bare rolig jeg skal nok lade vær med at nævne en hel masse fagbegreber 😛 Men jeg synes lige de fortjente en positiv kommentar med på min vej. Fedt at jeg allerede nu kan se  de forskellige teorier og modeller i praksis ude i den store verden i min hverdag. I have a good feeling for school again 😉 

Læg specielt også mærke til deres små budskaber i hvert et prøverum.

Skærmbillede 2015-10-01 15.55.21

Dagens Quote “It’s not about what size you wear. It’s about how you wear your size” AMEN! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg